Página 1 de 1

Ontbrekende begraafplaatsen

Publicado: 22 Abril 2018, 16:31
por wklapwijk
Ik heb meerdere foto's van grafmonumenten van meerdere Westlandse begraafplaatsen die ik zou willen plaatsen.
Volgens de begraafplaatsen index zouden er in de gemeente Westland echter geen begraafplaatsen zijn en zou ik ze alleen via de app kunnen aanmaken.
Uit andere vragen maak ik op dat dit alleen op de begraafplaats zelf zou kunnen.
Moet ik nu alle begraafplaatsen langs, er zijn er minimaal 8, om deze te kunnen registeren terwijl ik de foto's op m'n pc heb staan?

Re: Ontbrekende begraafplaatsen

Publicado: 22 Abril 2018, 16:57
por wimdeckers
Het aanvullen van de lijst van begraafplaatsen middels de app op de begraafplaats zelf is de normale manier van werken. Daarbij worden namelijk automatisch de juiste coördinaten van de begraafplaats opgenomen.
Een foto volstaat dan al, de rest kunt U dan na het aanmaken van de begraafplaats in de lijst vanaf Uw computer uploaden.

Een andere manier is om ons de juiste namen, plaatsen en coördinaten van de betreffende begraafplaatsen door te geven, zodat de technici deze aan de lijst kunnen toevoegen.
Daarbij bij gefuseerde gemeenten dan uiteraard de naam van de gefuseerde kernen vermelden en niet die van de fusiegemeente.

Re: Ontbrekende begraafplaatsen

Publicado: 15 Enero 2020, 09:52
por rvanderbie1
Ik mis bij de begraafplaatsen in de provincie Zeeland de plaats Oosterland en bij Nieuwerkerk in dezelfde provincie heeft namelijk nog een begraafplaats namelijk aan de Muyeweg.

Re: Ontbrekende begraafplaatsen

Publicado: 15 Enero 2020, 11:32
por wimdeckers
Ontbrekende begraafplaatsen kunt U zelf toevoegen bij de import van de foto's.