Forum regels

pialoran
pialoran
Mensajes: 227
Árbol : Gráfico
Ver su árbol genealógico

Forum regels

Mensaje 06 Noviembre 2015, 14:05

Hoffelijkheid en beleefdheid zijn voorgeschreven op de forums. Denk er vooral aan diegenen die u hebben geholpen te bedanken.

Wees mild met beginners en doe niet lelijk tegen ze: vergeet uw eigen onwetendheid niet uit de periode toen u net begonnen was met de computer en/of genealogie.

U bent verantwoordelijk voor wat u schrijft op het forum. Vergeet niet dat "woorden mogen vervliegen maar geschreven woorden blijven", vooral op het internet!
U kunt ideeën bekritiseren, maar niet mensen.

Terwijl debat en discussie worden toegestaan, moeten alle bijdragen aan de forums voldoen aan de geldende wetgeving in Frankrijk en mag niets worden gepubliceerd dat in strijd is met wet- en regelgeving. Eveneens verboden zijn in het bijzonder verklaringen die in strijd zijn met de openbare orde, de goede zeden en de waardigheid van de menselijke persoon, en verklaringen of inhoud van pedofiele, gewelddadige, racistische, lasterlijke, beledigende, kwetsende of vulgaire aard.

Zeker ook niet toegestaan zijn vergoelijking van misdaad, aanzetten tot zelfmoord, lasterlijke beweringen, schending van de privacy, het persoonsrecht, het beroepsgeheim, het briefgeheim of de rechten van de mens.

De forums zijn verbonden aan de website die ze herbergt: elke vorm van reclame voor een andere website dan deze kan worden verwijderd als het niet relevant is. Deze regel geldt ook voor persoonlijke handtekeningen.

Alle aanvallen of herhaalde kritiek op de website van Geneanet zijn ook verboden.

Moderators kunnen forumberichten verwijderen, verplaatsen of bewerken als zij nodig achten. In laatste instantie kan verbanning worden overwogen.

Deelname aan forums van Geneanet impliceert volledige aanvaarding van deze regels.

Volver a “Informatie voor beginners, Veelgestelde vragen”